Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Η Χήρα του Πάστορα

Ταινία, 1920, 93 λεπτά
Η Χήρα του Πάστορα
Ένας νεαρός εκλέγεται ιερέας της εκκλησίας ενός χωριού και υποχρεώνεται να παντρευτεί τη χήρα του προκατόχου του — αλλά είναι ήδη αρραβωνιασμένος με μια άλλη γυναίκα.
Ο τίτλος ταινία Η Χήρα του Πάστορα κυκλοφόρησε το 1920 και διαρκεί 93 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 13 ετών. Αυτή η ταινία είναι Με στεγνό χιούμορ, Πνευματώδες.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Η Χήρα του Πάστορα

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Σουηδικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά

Περισσότερα όπως Η Χήρα του Πάστορα

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Πάτον Όσγουαλτ: Όλοι Φωνάζουμε
Ο Πάτον μιλά για τους κινδύνους της ηλικίας, τα αποτυχημένα σχέδιά του για την καραντίνα και τη μέρα που η γυναίκα του έγινε Βαλκυρία, σ' αυτό το σταντ απ που σκηνοθετεί.
Ciacho
Όταν μια αστυνομικίνα κατηγορείται άδικα για εμπόριο ναρκωτικών, τα τρία ρεμάλια αδέλφια της αναλαμβάνουν να τη σώσουν.
Δεν Είσαι Μόνος
Αποζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία, πέντε ασυγκίνητοι Βερολινέζοι, όπως ένας φυσικός και μια πρώην ηθοποιός, ψάχνουν μια σπίθα που θα τους κάνει ξανά ζωντανούς.
Bloomfield
Ένας άλλοτε διάσημος ποδοσφαιριστής δέχεται μια πρόταση δωροδοκίας για να στήσει ένα ματς, αλλά ο 12χρονος φαν του είναι αποφασισμένος να τον συνεφέρει.
A Bigger Splash
Ο καλλιτέχνης Ντέιβιντ Χόκνεϊ υποδύεται έναν ζωγράφο που ξαναβρίσκει τη δημιουργική του δύναμη μετά από έναν έντονο χωρισμό σ' αυτό το ημι-ντοκιμαντέρ από το 1974.