Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Η Φίλη σου

Ταινία, 2022, 96 λεπτά
Η Φίλη σου
Έχοντας ως άλλοθι η μία την άλλη, δύο φίλες πηγαίνουν κρυφά να συναντήσουν τους εραστές τους, αλλά τα περίτεχνα ψέματά τους αποκαλύπτονται όταν η μία εξαφανίζεται.
Ο τίτλος ταινία Η Φίλη σου αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2022 και διαρκεί 96 λεπτά. ?? ?p???a ßa? ?t?esµp?????, ????e S?ap ?a? ?ase??t?? ?t?ts?? pa????? st? ?????????? ????e? t?? pa?a????? t?? "Loft". Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Η Φίλη σου: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η ταινία είναι Σασπένς.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Η Φίλη σου

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Ολλανδικά - Ηχητική περιγραφή;Ολλανδικά [Αρχική];Τουρκικά
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Ολλανδικά

Περισσότερα όπως Η Φίλη σου

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Fatal Attraction
Η ερωτική περιπέτεια ενός παντρεμένου επιστρέφει για να τον στοιχειώσει, όταν η γυναίκα με την οποία πέρασε ένα σαββατοκύριακο αρνείται να τον ξεχάσει.
Under Paris
Για να σώσει το Παρίσι από ένα λουτρό αίματος, μια επιστήμονας καλείται να αντιμετωπίσει το τραγικό παρελθόν της, όταν ένας γιγάντιος καρχαρίας εμφανίζεται στον Σηκουάνα.
Don't Worry Darling
Σε μια λαμπερή, φαινομενικά τέλεια κοινότητα στην έρημο, η ζωή μιας νοικοκυράς καταρρέει όταν αρχίζει να κάνει τις λάθος ερωτήσεις.
The Invitation
Ο χαμένος ξάδερφος της Ίβι την προσκαλεί σ' έναν πλούσιο γάμο στην Αγγλία, όπου ανακαλύπτει ένα διεστραμμένο οικογενειακό μυστικό που απειλεί να της αναστατώσει τη ζωή.
The Ship That Died of Shame
Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, το παλιό πλήρωμα μιας βρετανικής κανονιοφόρου την αγοράζει και τη χρησιμοποιεί σ' ένα δίκτυο λαθρεμπορίας — όμως το πλοίο έχει άλλη γνώμη.