Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Η Φίλη σου

Ταινία, 2022, 96 λεπτά
Η Φίλη σου
Έχοντας ως άλλοθι η μία την άλλη, δύο φίλες πηγαίνουν κρυφά να συναντήσουν τους εραστές τους, αλλά τα περίτεχνα ψέματά τους αποκαλύπτονται όταν η μία εξαφανίζεται.
Ο τίτλος ταινία Η Φίλη σου αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2022 και διαρκεί 96 λεπτά. ?? ?p???a ßa? ?t?esµp?????, ????e S?ap ?a? ?ase??t?? ?t?ts?? pa????? st? ?????????? ????e? t?? pa?a????? t?? "Loft". Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Η Φίλη σου: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η ταινία είναι Σασπένς.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Η Φίλη σου

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Ολλανδικά - Ηχητική περιγραφή;Ολλανδικά [Αρχική];Τουρκικά
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Ολλανδικά

Περισσότερα όπως Η Φίλη σου

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Κοίτα, Μεγαλώνω!
Τρία σύγχρονα ζευγάρια προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με σχέσεις κι απαιτητικές καριέρες, ενώ βιώνουν την απρόσμενη πραγματικότητα του να είσαι γονιός.
Tin & Tina
Μετά από μια τραυματική αποβολή, ένα νεαρό ζευγάρι υιοθετεί δύο περίεργα δίδυμα από ένα μοναστήρι, των οποίων η εμμονή με τη θρησκεία σύντομα αναστατώνει την οικογένεια.
Brigade Anti-Gangs
Όταν μια ειδική ομάδα συλλαμβάνει το αφεντικό μιας διαβόητης συμμορίας, τα μέλη της απαγάγουν τον αδερφό του επικεφαλής επιθεωρητή με σκοπό την απελευθέρωση του αρχηγού.
Ένα Περίεργο Σαββατοκύριακο
Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στη μνήμη του μακαρίτη φίλου τους παίρνει νέα τροπή όταν ένας καλεσμένος-έκπληξη κάνει τα μέλη μιας δεμένης ομάδας να τσακωθούν μεταξύ τους.
Θηλιά στον Λαιμό
Ένα ζευγάρι από την Κωνσταντινούπολη κάνει νέο ξεκίνημα σε μια παραλιακή πόλη του Αιγαίου για να ξεφύγει από ένα σκάνδαλο. Όμως οι ντόπιοι θέλουν να τους ξεφορτωθούν.