Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Η Τελευταία Περιπέτεια

Ταινία, 1974, 115 λεπτά
Η Τελευταία Περιπέτεια
Αντιμέτωπος με διαφορετικά προβλήματα στη δουλειά και το σπίτι, ένας πρώην δόκιμος ξεκινά νέα δουλειά ως δάσκαλος και μια παράνομη σχέση με μια μαθήτρια.
Ο τίτλος ταινία Η Τελευταία Περιπέτεια κυκλοφόρησε το 1974 και διαρκεί 115 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Αυτή η ταινία είναι Χαμηλών τόνων.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Η Τελευταία Περιπέτεια

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Σουηδικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Σουηδικά

Περισσότερα όπως Η Τελευταία Περιπέτεια

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Freeridge
Μια παρέα εφήβων προσπαθεί να αντιστρέψει μια κατάρα, όταν ένα παράξενο παλιό κουτί φαίνεται πως φέρνει κακοτυχία –και άλλα– στις ζωές τους.
Η Ανίερη
Μια έφηβη μπορεί ξαφνικά να θεραπεύει, γεγονός που αποδίδει στην Παρθένο Μαρία. Γίνεται όμως σαφές ότι η οντότητα πίσω από αυτό το θαύμα κάθε άλλο παρά θεϊκή είναι.
Vicious Circle
Έχοντας κατηγορηθεί άδικα για φόνο, ένας αθώος γιατρός μπαίνει στον επικίνδυνο κόσμο του εγκλήματος, των εκβιασμών και της πλαστογραφίας, ώστε να καθαρίσει το όνομά του.
The Adventurers
Μετά τον Δεύτερο Πόλεμο των Μπόερ, τέσσερις άπληστοι κυνηγοί θησαυρών ξεκινούν μια αποστολή στη Νότια Αφρική προς αναζήτηση θαμμένων διαμαντιών.
The Bespoke Overcoat
Όταν ένας απένταρος υπάλληλος πεθαίνει πριν προλάβει να παραλάβει το παλτό που επιθυμούσε διακαώς, το φάντασμά του ζητά τη βοήθεια ενός ράφτη για να το διεκδικήσει.