Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Sniper: Reloaded

Ταινία, 2010, 91 λεπτά, 713.209 αξιολογήσεις
Sniper: Reloaded
Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, ένας πεζοναύτης αναλαμβάνει μια θανάσιμη αποστολή για να διασώσει έναν Βέλγο ιδιοκτήτη φυτείας από τις εχθροπραξίες στο Κόνγκο.
Ο τίτλος ταινία Sniper: Reloaded κυκλοφόρησε το 2010 και διαρκεί 91 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Αυτή η ταινία είναι Συναρπαστικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sniper: Reloaded στο IMDB

βαθμολογία: 5 με τη 10

The son of a renowned sniper decides to track down the sniper who ambushed his squad when they were sent to rescue a white planter in the Congo.

Ηθοποιοί σε Sniper: Reloaded

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά [Αρχική];Γαλλικά
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως Sniper: Reloaded

Η αξιολόγηση που εμφανίζεται δίπλα στον τίτλο βασίζεται στον μέσο όρο των αξιολογήσεων σε Netflix, Moviemeter και IMDB, και εμφανίζεται σε αριθμητική κλίμακα μεταξύ 0 και 5.

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Beverly Hills Cop: Axel F
Σαράντα χρόνια μετά από την αξέχαστη πρώτη του υπόθεση στο Μπέβερλι Χιλς, ο Άξελ Φόλι επιστρέφει σ' αυτό που κάνει καλύτερα: να εξιχνιάζει εγκλήματα και να προκαλεί χάος.
Bullet Train
Πέντε εκτελεστές επιβιβάζονται σε μια υπερταχεία που κατευθύνεται στο Κιότο και συνειδητοποιούν ότι οι φαινομενικά διαφορετικές αποστολές τους συνδέονται μυστηριωδώς.
Baki Hanma VS Kengan Ashura
Είναι η τελική αναμέτρηση. Οι πιο σκληροί μαχητές από το "Μπάκι Χάνμα" και το "Kengan Ashura" συγκρούονται σε μια σκληρή ταινία πολεμικών τεχνών άνευ προηγουμένου.
Trigger Warning
Μια κομάντο των ειδικών δυνάμεων αποκαλύπτει μια επικίνδυνη συνωμοσία όταν επιστρέφει στην πόλη της ψάχνοντας απαντήσεις για τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα.
Four Brothers
Όταν η μητέρα τους δολοφονείται, τέσσερα υιοθετημένα αδέρφια επιστρέφουν στη γενέτειρά τους, το Ντιτρόιτ, και ορκίζονται εκδίκηση.