Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Sniper: Reloaded

Ταινία, 2010, 91 λεπτά, 713.209 αξιολογήσεις
Sniper: Reloaded
Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, ένας πεζοναύτης αναλαμβάνει μια θανάσιμη αποστολή για να διασώσει έναν Βέλγο ιδιοκτήτη φυτείας από τις εχθροπραξίες στο Κόνγκο.
Ο τίτλος ταινία Sniper: Reloaded κυκλοφόρησε το 2010 και διαρκεί 91 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Αυτή η ταινία είναι Συναρπαστικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sniper: Reloaded στο IMDB

βαθμολογία: 5 με τη 10

The son of a renowned sniper decides to track down the sniper who ambushed his squad when they were sent to rescue a white planter in the Congo.

Ηθοποιοί σε Sniper: Reloaded

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά [Αρχική];Γαλλικά
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως Sniper: Reloaded

Η αξιολόγηση που εμφανίζεται δίπλα στον τίτλο βασίζεται στον μέσο όρο των αξιολογήσεων σε Netflix, Moviemeter και IMDB, και εμφανίζεται σε αριθμητική κλίμακα μεταξύ 0 και 5.

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Το Μαύρο Βιβλίο
Αφού ο γιος του κατηγορείται άδικα για απαγωγή, ένας διάκονος τα βάζει με μια διεφθαρμένη συμμορία της αστυνομίας για να τον αθωώσει.
Freestyle
Ένας ανερχόμενος σταρ της ραπ με εγκληματικό παρελθόν και ανάγκη για μετρητά στήνει μια ριψοκίνδυνη συμφωνία ναρκωτικών που θα μπορούσε να του κοστίσει τα πάντα.
Ghostbusters: Legacy
Ένα νέο ξεκίνημα σε μια μικρή πόλη ξεσκεπάζει σημάδια της μυστικής υπερφυσικής κληρονομιάς μιας οικογένειας και αναζωπυρώνει παραφυσικές δυνάμεις που αναζητούν εκδίκηση.
Snake Eyes: G.I. Joe Origins
Στρατολογημένος από μια αρχαία φυλή, ο αλύγιστος πολεμιστής Snake Eyes εκπαιδεύεται για να γίνει το απόλυτο όπλο που θα κατατροπώσει τη φονική οργάνωση Κόμπρα.
Grindhouse: Death Proof
Σ' αυτό το θρίλερ υψηλών οκτανίων, ένας σκληρός κατά συρροή δολοφόνος μετατρέπει το αυτοκίνητό του σε όπλο και το χρησιμοποιεί σαν φονική μηχανή.