Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Sniper: Ultimate Kill

O Atirador: o Extermínio Final
Ταινία, 2017, 93 λεπτά
Sniper: Ultimate Kill
Όταν ένας Κολομβιανός ναρκέμπορος αποκτά τον έλεγχο των οδών για τις ΗΠΑ, ένας σκοπευτής συνεργάζεται με μια ομοσπονδιακή πράκτορα για να ρίξουν αυτόν και το καρτέλ του.
Ο τίτλος ταινία Sniper: Ultimate Kill κυκλοφόρησε το 2017 και διαρκεί 93 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Αυτή η ταινία είναι Σασπένς, Συναρπαστικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sniper: Ultimate Kill στο IMDB

βαθμολογία: 5,6 με τη 10

For the first time, Brandon Beckett, Richard Miller and Sgt. Thomas Beckett join forces in Colombia to take down a brutal drug cartel.

Ηθοποιοί σε Sniper: Ultimate Kill

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά [Αρχική];Γαλλικά
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως Sniper: Ultimate Kill

Η αξιολόγηση που εμφανίζεται δίπλα στον τίτλο βασίζεται στον μέσο όρο των αξιολογήσεων σε Netflix, Moviemeter και IMDB, και εμφανίζεται σε αριθμητική κλίμακα μεταξύ 0 και 5.

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Το Μαύρο Βιβλίο
Αφού ο γιος του κατηγορείται άδικα για απαγωγή, ένας διάκονος τα βάζει με μια διεφθαρμένη συμμορία της αστυνομίας για να τον αθωώσει.
Ghostbusters: Legacy
Ένα νέο ξεκίνημα σε μια μικρή πόλη ξεσκεπάζει σημάδια της μυστικής υπερφυσικής κληρονομιάς μιας οικογένειας και αναζωπυρώνει παραφυσικές δυνάμεις που αναζητούν εκδίκηση.
Suspect X
Όταν μια ανύπαντρη μητέρα μπλέκει σε ένα έγκλημα, ο γείτονάς της, ένας χαρισματικός δάσκαλος μαθηματικών, τη βοηθά ενώ ένας παθιασμένος αστυνομικός ερευνά την υπόθεση.
Freestyle
Ένας ανερχόμενος σταρ της ραπ με εγκληματικό παρελθόν και ανάγκη για μετρητά στήνει μια ριψοκίνδυνη συμφωνία ναρκωτικών που θα μπορούσε να του κοστίσει τα πάντα.
Bewaarders
Στη μεγαλύτερη φυλακή της Ολλανδίας, οι φρουροί φυλάνε κάθε γωνιά, προσπαθώντας να προσαρμοστούν σε νέες ευθύνες, γραφειοκρατία και μια περίπλοκη νέα πραγματικότητα.