Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Εισιτήριο για τον Παράδεισο

Ταινία, 2022, 104 λεπτά
Εισιτήριο για τον Παράδεισο
Θέλοντας να σαμποτάρει τον επικείμενο γάμο της κόρης τους στο Μπαλί, ένα ζευγάρι χωρισμένο από καιρό κάνει ανακωχή — κι αρχίζει να τα ξαναβρίσκει.
Ο τίτλος ταινία Εισιτήριο για τον Παράδεισο κυκλοφόρησε το 2022 και διαρκεί 104 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 13 ετών. Εισιτήριο για τον Παράδεισο: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η ταινία είναι Ανάλαφρο, Ευχάριστο, Ρομαντικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Εισιτήριο για τον Παράδεισο

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά [Αρχική];Γαλλικά;Τουρκικά
Υπότιτλοι: Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως Εισιτήριο για τον Παράδεισο

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

The Fault in Our Stars
Δύο έφηβοι γνωρίζονται σε μια ομάδα στήριξης για καρκινοπαθείς και βιώνουν μαζί τις δυσκολίες μιας νέας σχέσης που χτίζεται στη σκιά μιας ασθένειας σε τελικό στάδιο.
Fun Size
Η ατίθαση έφηβη Ρεν χάνει το εκκεντρικό αδερφάκι της μια άγρια νύχτα του Χάλοουιν και το αναζητά παρέα με τους κολλητούς της.
The Price of Nonna's Inheritance
Όταν μια γιαγιά ερωτεύεται έναν πονηρό άντρα με ύποπτες προθέσεις, η οικογένειά της καταστρώνει ένα μυστικό σχέδιο για να σώσει τη ζωή της — και την κληρονομιά τους.
Ο Διάβολος απ' την Ουρά
Για να σώσει το σπίτι των προγόνων της, μια μαρκησία μετατρέπει το μέρος σε ξενοδοχείο, όπου ένας ληστής τραπεζών κι οι δύο ηλίθιοι συνεργάτες του κρύβονται από τον Νόμο.
Ένα Χελιδόνι Έφερε την Άνοιξη
Έχοντας βαρεθεί τη ζωή στην πόλη, μια Παριζιάνα φεύγει για την ύπαιθρο, όπου ελπίζει να ζήσει το όνειρό της να γίνει αγρότισσα.