Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Choose Love

Ταινία, 2023, 290 λεπτά
Choose Love
Ο σταθερός σύντροφος. Ο χαμένος έρωτας. Ο γοητευτικός ροκ σταρ. Ποιον θα διαλέξει η Κάμι; Σε αυτήν τη διαδραστική ρομαντική κομεντί, η ερωτική της ζωή είναι στο χέρι σας.
Ο τίτλος ταινία Choose Love αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2023 και διαρκεί 290 λεπτά. ? ???a ?a???? ("? ???e??? S???d??") p??ta????ste? µa?? µe t??? ?ßa? ??????a, S??t ????? F??ste? ?a? ?????t? G???µpe?. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 7 ετών. Choose Love: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η ταινία είναι Ανάλαφρο, Πνευματώδες, Ρομαντικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Choose Love

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά [Αρχική];Γαλλικά;Τουρκικά
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως Choose Love

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Μίνι Πράκτορες: Αρμαγεδδών
Όταν ένας προγραμματιστής παιχνιδιών εξαπολύει έναν πανίσχυρο ιό, τα παιδιά δύο μυστικών πρακτόρων πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν τους γονείς τους – και τον κόσμο.
Περιζήτητη Εργένισσα 2
Οι δύο κολλητές της σχεδιάζουν ένα λαμπρό μέλλον. Η Μαρία Φε; Είναι άφραγκη, δεν έχει έμπνευση και πρέπει πολύ σύντομα να παραδώσει ένα βιβλίο που δεν μπορεί να γράψει.
Ghostbusters: Legacy
Ένα νέο ξεκίνημα σε μια μικρή πόλη ξεσκεπάζει σημάδια της μυστικής υπερφυσικής κληρονομιάς μιας οικογένειας και αναζωπυρώνει παραφυσικές δυνάμεις που αναζητούν εκδίκηση.
Αρχάριες Γιαγιάδες
Τρεις ζωηρές γιαγιάδες, που αισθάνονται παραγκωνισμένες, βοηθούν εθελοντικά προβληματικές οικογένειες. Αλλά λαμβάνουν πολύ περισσότερα απ' όσα περίμεναν.
Shevernatze: Una epopeya marcha atrás
Ένας δάσκαλος οδήγησης θέλει να εντυπωσιάσει την πρώην κοπέλα του κάνοντας ρεκόρ οδήγησης με την όπισθεν, αλλά η γνωριμία με έναν ξένο εκτροχιάζει το ταξίδι του.