Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Δεν Είσαι Μόνη: Ο Αγώνας κατά της Αγέλης των Λύκων

Ντοκιμαντέρ, 2023, 102 λεπτά
Δεν Είσαι Μόνη: Ο Αγώνας κατά της Αγέλης των Λύκων
Μέσα από σημαντικές μαρτυρίες, αυτό το ντοκιμαντέρ ερευνά έναν ομαδικό βιασμό που έγινε στο φεστιβάλ του Σαν Φερμίν του 2016 και πυροδότησε διαμαρτυρίες σε όλο τον κόσμο.
Ο τίτλος ντοκιμαντέρ Δεν Είσαι Μόνη: Ο Αγώνας κατά της Αγέλης των Λύκων αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2023 και διαρκεί 102 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Δεν Είσαι Μόνη: Ο Αγώνας κατά της Αγέλης των Λύκων: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Σκηνοθέτες

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά;Ισπανικά (Ισπανίας) - Ηχητική περιγραφή;Ισπανικά (Ισπανίας) [Αρχική];Γαλλικά
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Ισπανικά (Ισπανίας);Γαλλικά

Περισσότερα όπως Δεν Είσαι Μόνη: Ο Αγώνας κατά της Αγέλης των Λύκων

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Mysteries of the Terracotta Warriors
Χιλιάδες πήλινοι πολεμιστές φρουρούσαν τον τάφο του πρώτου Κινέζου αυτοκράτορα. Αυτή είναι η ιστορία τους, μέσα από αρχαιολογικά τεκμήρια και αναπαραστάσεις.
Express
Μετά την τραυματική εμπειρία της απαγωγής της, μια εγκληματολόγος-ψυχολόγος συγκροτεί μια ομάδα για να ερευνήσει και να καταπολεμήσει ένα κύμα γρήγορων απαγωγών.
Ράφα Μάρκες: Ο Αρχηγός
Ο Μεξικανός αμυντικός θυμάται νίκες και ήττες από τον κόσμο του ποδοσφαίρου και αλλού, μιλώντας συγκινημένος για τα όνειρα, τις δυσκολίες και την αποφασιστικότητά του.
Νέλμα Κοντάμα: Ξέπλυμα και Γοητεία
Έξω από τη φυλακή, η διαβόητη έμπορος νομισμάτων της μαύρης αγοράς Νέλμα Κοντάμα αποκαλύπτει τη συμμετοχή της σε ένα μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς στη Βραζιλία.
How to Rob a Bank
Σ' αυτό το ντοκιμαντέρ αληθινού εγκλήματος, ένας χαρισματικός επαναστάτης στο Σιάτλ του 1990 κάνει μια σειρά από πρωτοφανείς, κινηματογραφικές ληστείες τραπεζών.