Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Wanda Sykes: I'm an Entertainer

Ταινία, 2023, 61 λεπτά
Wanda Sykes: I'm an Entertainer
Η διάσημη κωμικός μιλά για την ανατροφή των παιδιών της, τους κινδύνους των δημόσιων τουαλετών και γιατί βαρέθηκε να ανεβαίνει ψηλά όταν οι άλλοι πέφτουν χαμηλά.
Ο τίτλος ταινία Wanda Sykes: I'm an Entertainer αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2023 και διαρκεί 61 λεπτά. ? G????ta s??e???e? ?a p???a?e? ????? µe t?? a??µ??? s????e?a st? ?p???f?? ??a Emmy sta?t ap "?e? ???a? F?s????????". Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Wanda Sykes: I'm an Entertainer: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η ταινία είναι Προκλητικό, Αυθάδικο.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιός

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως Wanda Sykes: I'm an Entertainer

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Hannah Gadsby's Gender Agenda
Τζέντερ κουίρ περφόρμερ από όλο τον κόσμο ανεβαίνουν στη σκηνή του Αλεξάντρα Πάλας στο Λονδίνο σε αυτήν τη σειρά κωμικών παραστάσεων που παρουσιάζει το Χάνα Γκάντσμπι.
H Παρέα του Σαπέλ - Ντόνελ Ρόλινγκς: Μια Νέα Μέρα
Σ' αυτό το σταντ απ, ο Ντονέλ Ρόλινγκς μιλά για τις τοξικές σχέσεις, τα χρόνια που περνούν, την επίσκεψή του στη Νέα Ζηλανδία και το μυστικό να μεγαλώνεις έναν γιο.
Mike Epps: Ready to Sell Out
Ο Μάικ Επς παραμένει αυθεντικός καθώς μιλά για την κακή προσωπική υγιεινή, την αποτυχημένη απιστία και τον πόλεμο με τους συναδέλφους σε αυτό το ψυχαγωγικό κωμικό σόου.
Taylor Tomlinson: Have It All
Η Τέιλορ Τόμλινσον μιλά για την ιδανική δουλειά, την εύρεση του τέλειου συντρόφου και το άγχος, ενώ θέτει το αιώνιο ερώτημα: "Μπορούμε να τα έχουμε όλα;"
Ρίκι Ζερβέ: Αρμαγεδδών
Ο Ρίκι Ζερβέ εκφράζει αμφιλεγόμενες απόψεις για την πολιτική ορθότητα και την υπερευαισθησία σ' ένα κωμικό σόου για το τέλος της ανθρωπότητας που γκρεμίζει ταμπού.