Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Goyo

Ταινία, 2024, 107 λεπτά
Goyo
Ένας νεαρός αυτιστικός ξεναγός μουσείου ακολουθεί μια αυστηρή ρουτίνα, μέχρι που ερωτεύεται τη συνάδελφό του και βιώνει έναν καταιγισμό νέων, έντονων συναισθημάτων.
Ο τίτλος ταινία Goyo αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2024 και διαρκεί 107 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Goyo: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η ταινία είναι Ιδιόμορφο, Χαμηλών τόνων, Ρομαντικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Goyo

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά;Ισπανικά (Λατινικής Αμερικής) - Ηχητική περιγραφή;Ισπανικά (Λατινικής Αμερικής) [Α
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Ισπανικά (Λατινικής Αμερικής);Γαλλικά

Περισσότερα όπως Goyo

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

The Champion
Ένας αστέρας του ποδοσφαίρου τα έχει όλα, μέχρι που ένας καυγάς τον οδηγεί στον πάγκο. Ο νέος δάσκαλος που τον αναλαμβάνει θα του μάθει να αντιμετωπίζει τους φόβους του.
Lobola Man
Ο Άσε Νγκουμπένι, ένας επιδέξιος διαπραγματευτής λομπόλα, δέχεται τη δυσκολότερη ως τώρα δουλειά για έναν ντροπαλό πελάτη και ανακαλύπτει ότι το ρίσκο είναι πολύ υψηλό.
Vanished into the Night
Ένας πατέρας, που προσπαθεί με κόπο να πάρει διαζύγιο, αναλαμβάνει μια επικίνδυνη αποστολή όταν τα παιδιά του εξαφανίζονται από το απομονωμένο εξοχικό της οικογένειας.
Babylon
Ένας σταρ του σινεμά, μια φιλόδοξη ενζενί κι ένας επίδοξος παραγωγός κυνηγούν φήμη, χρήματα κι εφήμερη δόξα στο Χόλιγουντ του 1920 που είναι βουτηγμένο στην ακολασία.
Politically Incorrect
Εγκλωβισμένοι μετά από ένα ατύχημα, δύο πολιτικοί αντίπαλοι δημιουργούν έναν απρόσμενο δεσμό και μια σειρά από σκανδαλώδη γεγονότα στις προεδρικές εκλογές της Ισπανίας.