Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Alice

Ταινία, 2022, 100 λεπτά
Alice
Όταν δραπετεύει από μια φυτεία στην Τζόρτζια, η Άλις κάνει μια συνταρακτική ανακάλυψη για τον κόσμο κι αποφασίζει να εκδικηθεί τον βάναυσο άντρα που την έκανε σκλάβα.
Ο τίτλος ταινία Alice κυκλοφόρησε το 2022 και διαρκεί 100 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Αυτή η ταινία είναι Προκλητικό, Ρεαλιστικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Alice

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά [Αρχική];Γαλλικά
Υπότιτλοι: Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως Alice

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Η Άβυσσος
Καθώς η σουηδική πόλη Κίρουνα βυθίζεται, η Φρίγκα διχάζεται ανάμεσα στην οικογένεια και τη δουλειά της ως υπεύθυνη ασφαλείας στο μεγαλύτερο υπόγειο ορυχείο του κόσμου.
Ο Αϊνστάιν και η Βόμβα
Τι συνέβη αφότου ο Αϊνστάιν έφυγε από τη Γερμανία; Μέσα από αρχειακό υλικό και τα λόγια του ίδιου, αυτό το ντοκιμαντέρ μπαίνει στο μυαλό μιας βασανισμένης ιδιοφυΐας.
Το Κοστούμι
Ένας Βρετανός ράφτης στο Σικάγο της δεκαετίας του 1950 έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή, όταν το κατάστημά του γίνεται πεδίο μάχης μιας ομάδας γκάνγκστερ.
Στάσου Πλάι Μου
"Θέλετε να δείτε ένα πτώμα;" Έτσι ξεκινά μια περιπέτεια που αλλάζει τη ζωή τεσσάρων αγοριών σε αυτό το νοσταλγικό δράμα ενηλικίωσης που σκηνοθέτησε ο Ρομπ Ράινερ.
Footloose
Σε μια αγροτική πόλη όπου ο χορός απαγορεύεται, ένας έφηβος της μεγαλούπολης επαναστατεί ενάντια στην εξουσία ελπίζοντας να εμπνεύσει τους νέους του φίλους να χορέψουν.