Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Sanctuary

Τηλεοπτική-εκπομπή, 2023
Sanctuary
Ένα σκληρό, απελπισμένο παιδί γίνεται παλαιστής σούμο, γοητεύοντας τους φαν με την αλαζονική του συμπεριφορά κι αναστατώνοντας μια βιομηχανία που βασίζεται στην παράδοση.
Ο τίτλος τηλεοπτική-εκπομπή Sanctuary αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2023. ?a????? ?? S?ta S?µet???, ????????, ??e? ???? ?a? ? p???? pa?a?st?? s??µ? ?????? S??µ?, ???st?? ?a? ?? ??s?f??t??. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Sanctuary: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η τηλεοπτική-εκπομπή είναι Ρεαλιστικό, Συναρπαστικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Sanctuary

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά;Ιαπωνικά - Ηχητική περιγραφή;Ιαπωνικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Ιαπωνικά

Περισσότερα όπως Sanctuary

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

My Oni Girl
Η αδυναμία ενός ντροπαλού αγοριού να λέει όχι δοκιμάζεται όταν ένα ξεροκέφαλο κορίτσι που ψάχνει τη μαμά του το παρασύρει σε ένα απόκοσμο καλοκαιρινό ταξίδι με χιόνι.
Garouden: The Way of the Lone Wolf
Ο φυγάς Τζούζο Φουτζιμάκι εκβιάζεται να πάρει μέρος σ' ένα παράνομο τουρνουά όπου θα αντιμετωπίσει κορυφαίους αθλητές πολεμικών τεχνών σε φονικές αναμετρήσεις.
Death on the Canaries
Όταν ένας μοναχικός επιθεωρητής από τη Μαδρίτη παίρνει μετάθεση για τα Κανάρια Νησιά, δουλεύει με μια χαρισματική αξιωματικό που είναι ό,τι δεν είναι ο ίδιος.
Golden Kamuy
Στο άγριο Χοκάιντο, ένας βετεράνος πολέμου κι ένα κορίτσι Αϊνού τρέχουν κόντρα σε όλους για να βρουν έναν θησαυρό, η θέση του οποίου έχει γίνει τατουάζ σε κατάδικους.
The 8 Show
Οκτώ άτομα κλεισμένα σε ένα μυστηριώδες οκταώροφο κτίριο συμμετέχουν σε ένα δελεαστικό αλλά επικίνδυνο παιχνίδι στο οποίο κερδίζεις χρήματα όσο κυλά ο χρόνος.